European Modern Series Qualifier, 03.08.2019

Se še spomnite časov PPTQ-jev in RPTQ-jev, ko smo grindali preko leta za vstopnico na naslednjo stopnjo in morebitno uvrstitev na Pro Tour? Od takrat je preteklo kar nekaj vode, Pro Tour se po novem imenuje Mythic Championship, pot do tega pa je mnogo težja kot prej. Kot odgovor na tudi vedno manjše število Modern Grand Prixov v Evropi, so se Wizardsi odločili, da nas “počastijo” z novo serijo turnirjev imenovano European Modern Series, ki bo omogočila evropskim igralcem, da se uvrstijo na Mythic Championship. Tako tudi Kartologi pripravljamo enega izmed kvalifikacijskih turnirjev, ki bo potekal v soboto, 3. avgusta 2019 v prostorih ČMC Črnuče.


European Modern Series Qualifier
KDAJ: Sobota, 3. avgust 2019. Prijave ob 10:00, začetek ob 10:30.
KJE: ČMC Črnuče (Dunajska 367, Ljubljana)
Prostor se nahaja nasproti zdravstvenega in gasilskega doma. V bližini je dovolj parkirnih mest (parkirišče #1, parkirišče #2), čez cesto od centra pa se nahaja LPP postajališče Rogovilc, kjer ustavlja avtobus št. 6.
FORMAT: Modern, competitive REL (Swiss + Top4/8) – Deckliste obvezne!
PRIJAVNINA: 10€
NAGRADE: 3€/igralca prejme zmagovalec za pot v Varšavo, kjer bo 7. septembra potekal finale. 6€/igralca bo razdeljenih v obliki Cardmarket bonov, končni nagradni sklad pa bo odvisen od števila udeležencev in bo objavljen po koncu 1. runde. Med vsemi igralci bomo izžrebali tudi srečneže, ki bodo prejeli Core Set 2020 Promo pack (3x navaden, 1x premium).


European Modern Series Qualifier
WHEN: Saturday, 3. august 2019. Registration at 10:00, start at 10:30.
WHERE: ČMC Črnuče (Dunajska 367, Ljubljana)
The place is next to the Health Clinic and Fire Station. There’s plenty of parking nearby (parking #1, parking #2) or if you’re arriving by bus, there is a bus station Rogovilc right across the street, bus line 6.
FORMAT: Modern, competitive REL (Swiss + Top4/8) – Decklists required!
ENTRY: 10€
PRIZES: 3€/player for the winner for trip expense to Warsaw, where the finals will be held on 7th of September. 6€/player will be awarded in Cardmarket coupons, final prize pool will depend on the number of players and will be announced after the end of 1st round. All players will also participate in a draw to win a Core Set 2020 Promo pack (3x Regular, 1x Premium).

One Response

  1. Report: Cardmarket Series Frankfurt – Modern Trial, 21.07.2019 - Kartologi

    […] European Modern Series Qualifier, 03.08.2019 […]