Kartologova Modern liga – zaključni turnir 2. sezone

Pred nekaj manj kot mesecem dni se je zaključila 2. sezona naše Modern lige. Ta je bila nekoliko drugačna od prejšnje, predvsem pa veliko krajša. Prav tako se je štelo le 12 najboljših uvrstitev. Po štirih mesecih in 16 turnirjih se je na zaključni turnir uvrstilo naslednjih 16 igralcev:

 1. Nejc Šelhaus
 2. Gal Bumbar
 3. Klemen Pregl
 4. Peter Kolar
 5. Miran Lipovača
 6. Anže Dragan
 7. Danilo Janjić
 8. Tomo Pejanović Nosaka
 9. Gaj Žižek
 10. Rok Lazič
 11. Peter Gaber
 12. Anže Marinc
 13. Aron Horvath
 14. Marsel Bratuša
 15. Tadej Krmac
 16. Andrej Kos

Zaključni turnir 2. sezone bo potekal v soboto, 1. februarja 2020 v prostorih Zavoda Bob. Prijave se začnejo okoli 12:00, turnir pa se začne ob 12:30. Odigralo se bo 4. runde swissa in nato Top 8, ki bo določil končnega zmagovalca. Kot pri zaključnem turnirju prve sezone, je tudi tokrat v načrtu stream, preko katerega boste lahko spremljali turnir iz vašega domačega naslanjača. Več informacij bomo z vami delili na dan turnirja.

Nagrade za najboljših 8.

Seveda pa ne smemo pozabiti na nagrade. Tekom sezone je šlo po vsakem turnirju v nagradni sklad po en evro na igralca. Tako se je za sklad 2. sezone nabralo 340€. Nekaj od tega smo “pretopili” v karte, preostanek pa bo razdeljen v obliki Cardmarket bonov. Točen razpored nagrad si lahko ogledate na zgornji sliki. V petek nas čaka še zadnji trening pred sklepnim dejanjem 2. sezone. Se vidimo!