Modern Horizons Prerelease, 09.06.2019

Modern Horizons Prerelease

Kdo bi si mislil, da bomo dočakali set, ki bo preskočil Standard in nam prinesel zvrhan pehar noro dobrih kartic direktno v naš najljubši format, Modern? Verjetno nihče. Ampak vse je res! Kot se za Modern navdušence našega kova spodobi, bomo ta veličastni dogodek seveda temu primerno proslavili. Na binkoštno nedeljo, 9. junija 2019, bo v svetem hramu ČMC Črnuče potekal Modern Horizons prerelease, kjer bomo draftali požegnane pokce najnovejše edicije. Če vas ni, manjkate!

Modern Horizons Prerelease
KDAJ: Nedelja, 9. junij 2019. Prijave ob 10:00, začetek ob 10:30.
KJE: ČMC Črnuče (Dunajska 367, Ljubljana)
Prostor se nahaja nasproti zdravstvenega in gasilskega doma. V bližini je dovolj parkirnih mest (parkirišče #1, parkirišče #2), čez cesto od centra pa se nahaja LPP postajališče Rogovilc, kjer ustavlja avtobus št. 6.
FORMAT: Draft (swiss + Top 8)
PRIJAVNINA: 30€
NAGRADNI SKLAD: 1x Modern Horizons booster na igralca

Prostih mest imamo za 27 igralcev, zato se čimprej predprijavite in si tako zagotovite mesto na turnirju. O številu prostih mest vas bomo sproti obveščali.

One Response

  1. Mesečni report: maj 2019 - Kartologi

    […] nedeljo, 9. junija 2019 ob 10:30, je na sporedu Modern Horizons Prerelease, prihodnji petek pa bodo nove kartice že legalne v Modernu. Marsikatera bo našla dom v katerem od […]