Zaključni turnir Modern sezone 2018/19

Od zaključka letošnje Modern sezone nas loči le še 10 ponedeljkov in tako je počasi čas, da z vami delimo nekaj informacij glede zaključnega turnirja za katerega skozi leto pridno nabirate točke.

Točnega datuma zaenkrat še nimamo, računamo pa enkrat v začetku septembra, ko bodo poletni dopusti že mimo in se boste spočiti vrnili v tedensko rutino Magic grindanja. Struktura turnirja bo 6 rund swissa, ki mu bo sledil Top 8. Kot je že v navadi, bo imel v Top 8 možnost izbiranja “on the play/draw” tisti, ki bo višje uvrščen po swiss delu tekmovanja.

Stvar, ki vas verjetno najbolj zanima pa so seveda nagrade. Nagrajenih bo 8 najboljših, razpored pa je sledeč:

Bogate nagrade za najboljših 8.

Prvi bo domov odšel s playsetom Tarmogoyf-ev, drugega čakata dva Snapcaster Mage-a, tretji in četrti bosta z dvema kopijama Thoughtseize-a še korak bližje poljubnemu črnemu decku, peto do osmouvrščene pa čaka raznobarvni šopek shock landov (vsak prejme po eno kopijo Godless Shrine, Overgrown Tomb, Sacred Foundry in Steam Vents).

Nikar ne pozabite, da je ta vikend na sporedu prerelease War of the Spark, že čez slab mesec in pol pa izide Modern Horizons, tako da se zna zgoditi, da bomo na zaključnem turnirju priča popolnoma drugačnemu metagejma kot smo ga vajeni do sedaj. Vsekakor nas čaka zanimiv razplet prve sezone. Naj se techanje prične!

2 Responses

  1. Modern metagame: 22. april 2019 - Kartologi

    […] Zaključni turnir Modern sezone 2018/19 […]

  2. Mesečni report: april 2019 - Kartologi

    […] Zaključni turnir Modern sezone 2018/19 […]